Executare silita directă

Servicii

Predarea silită imobiliară

Dacă partea obligată să evacueze ori să predea un imobil nu își îndeplinește această obligație în termen de 8 zile de la comunicarea Încheierii de încuviințare a executării silite, ea va fi îndepărtată prin executare silită, iar imobilul va fi predat celui îndreptățit, de către executorul judecătoresc.

Astfel, în vederea executării silite a unei astfel de obligaţii, executorul judecătoresc se va deplasa la faţa locului, va soma pe debitor să părăsească de îndată imobilul, iar în caz de împotrivire, îl va evacua din imobilul respectiv pe debitor împreună cu toate persoanele care ocupă imobilul în fapt ori fără niciun titlu opozabil creditorului, cu sau fără ajutorul forţei publice, după caz, punând pe creditor în drepturile sale.

Situațiile în care debitorul lipseşte sau refuză să deschidă uşile nu vor reprezenta un impediment pentru efectuarea procedurii pentru executorul judecătoresc, acesta fiind însoţit de agenţi ai forţei publice ori reprezentanţi ai jandarmeriei, după caz.

Echipa B.E.J. Trancă Bogdan-Ovidiu se recomandă printr-o organizare riguroasă a activității, corectitudine și integritate morală, precum și îndeplinirea promptă și efectivă a atribuțiilor profesionale si detine toate atuurile necesare gestionarii unui volum mare de dosare de executare silită.

Suntem un partener de încredere, responsabil și cu experiență vastă în domeniul executării silite.

Regăsiți mai jos un draft al unei astfel de cereri prin care ne puteți învesti.Formular de comandă

 Comanda dvs. a fost trimisă cu succes. Vă vom contacta cât mai curând posibil.
Eroare: Încercați din nou